Oma’s op bezoek, - Reisverslag uit Dublin, Ierland van arjanharms - WaarBenJij.nu Oma’s op bezoek, - Reisverslag uit Dublin, Ierland van arjanharms - WaarBenJij.nu

Oma’s op bezoek,

Door: Arjan

Blijf op de hoogte en volg

21 Augustus 2005 | Ierland, Dublin

Ten eerste wil ik iedereen graag bedanken voor alle mooie kaartjes en cadeautjes die we hebben gekregen. Het gaat ontzettend goed met Danielle; ze is goed gezond, eet goed, slaapt s’nachts lekker door, huilt bijna niet en ze is al heel alert. Ze is heel lief en Jennifer en ik zijn heel gelukkig samen met haar.

Afgelopen weekend hadden we de beide trotse oma’s op bezoek om kennis te maken met Danielle. Het was heel gezellig en Danielle is het hele weekend uiteraard ontzettend verwend! Zo heeft ze b.v. heerlijk bij de “zwarte” oma uit Amsterdam in bed geslapen en heeft de “witte” oma uit Groningen haar lekker in bad gedaan. Ook heeft ze dus ontzettend veel cadeautjes gekregen van familie en vrienden (waarvoor nogmaals dank) en zijn we met zijn allen op stap geweest.

Na enige vertraging kwam oma Irene donderdagmiddag aan op het vliegveld in Dublin waar ze werd opgewacht door Jennifer, mij en Danielle. Na uitgebreid kennis te hebben gemaakt met haar kleindochter zijn we weer richting Tallaght vertrokken. Oma heeft daar de rest van de avond met Danielle op schoot gezeten en s’avonds zijn ze samen op bed in slaap gevallen.

Vrijdag was het de beurt aan mijn moeder, oma Hennie uit Groningen. Ik heb haar opgehaald van het vliegveld en toen we thuis aankwamen zag Danielle haar andere oma voor het eerst. Ook deze trotse oma kon haar ogen niet van Danielle afhouden en ze is ook door deze oma ontzettend verwend.

Zaterdagmiddag zijn we met zijn vijven naar Dundrum shopping centre (een van de grootste in Europa) geweest en hebben daar de middag door gebracht met winkelen en rond slenteren. Danielle heeft zich keurig gedragen en heeft de hele middag lekker in de kinderwagen liggen slapen. Zaterdagavond hebben de twee oma’s ons getrakteerd op een etentje en dus zijn Jennifer en ik gezellig naar de chinees geweest terwijl de oma’s gingen oppassen. Het was wel even lekker want het was best een tijdje geleden dat we met zijn tweeën uit waren geweest. Ondertussen hebben de oma’s genoten van hun kleindochter en ervaren hoe het ook alweer was om vieze luiers te verschonen.

De “witte” oma vertrekt morgen weer richting Groningen om vervolgens 16 september weer terug te komen met opa. De “zwarte” oma blijft nog tot 8 september. Het was gezellig afgelopen weekend en het is ook fijn om even een beetje hulp te hebben hier in huis aangezien het best een vermoeiende week is geweest voor ons.

Tot slot wil ik graag via deze weg onze excuses aanbieden voor het niet verzenden van geboortekaartjes. Dit is hier in Ierland niet gebruikelijk en we zouden ze anders uit Nederland moeten bestellen om ze vervolgens weer naar Nederland terug te versturen. Aangezien dit een vrij kostbare operatie zou worden hebben we besloten om het maar niet te doen en iedereen via de site op de hoogte te houden.

Groeten,
Arjan en Jennifer

p.s. Mocht iemand een pakketje willen versturen doe dit dan aub niet naar het adres vermeld in het vorige bericht maar naar onderstaande. Ik weet dat het vrij laat is maar het schoot me pas te binnen dat we een vrij kleine brievenbus hebben.

United Parcel Service
Dutch FCR att. Arjan Harms
M50 Business Park
Ballymount Road, Dublin 12

• 21 Augustus 2005 - 21:00

Fam.topibolaan:

leik om al dat goede nieuws over die jonge dame te lezen
    ook de felicitaties aan oma Irene
    toedeloe

• 23 Augustus 2005 - 10:46

Tom & Jolanda:

Hallo Arjan en Jennifer.
    Aleereerst nog van harte met jullie prachtige dochter (hopelijk is ons kaartje al aangekomen).
    Super hoor zo'n mooie website. Gisteren was mijn buurvrouw/oma nog in Ierland en vandaag kan ik de foto's van haar bezoek al op jullie site bekijken.
    Groetjes en veel liefs.

• 25 Augustus 2005 - 15:19

Erik B:

ziet er allemaal weer prachtig uit

• 26 Augustus 2005 - 12:01

Tadhg:

Hallo Arjan en Jennifer, gelukwensen op uw nieuwe aankomst. De foto's
    zijn groot vooral één van Danielle die bij de verpleegster gilt!

• 26 Augustus 2005 - 19:29

Ine:

lieve jennifer ik had deze foto,s al gezien. Doe de groeten aan arjan en je moeder en natuurlijk danielle. doei

• 28 Augustus 2005 - 15:48

Jetty:

hai jenny leuke meid heb je faith zegt ik wil haar optillen laat ze haar hier brengen naar nederland.groetjes aan airien

• 30 Augustus 2005 - 13:48

Roel En Anneke:

Gefeliciteerd met jullie dochter, een prachtige meid.
    Erg leuk dat we zo ver weg ook fotos kunnen bekijken.
    Geniet ervan en de groeten van de buren van de westerse drift.

• 04 September 2005 - 11:52

Bruno Iserbyt:

Hey Arjan, hey Jennifer,... Hey Danielle!

Blij te horen dat dochter (en ouders) het goed stellen. Ik drink er alvast ene in Belgie op jullie geluk!!