Thumbs up!
Door: Arjan
09 Augustus 2005 | Ierland, Dublin
Weer even een update over de zwangerschap van Jennifer. Vandaag moesten Jennifer en ik weer naar het ziekenhuis wat als het goed is de laatste check-up is geweest. We moesten deze keer naar het ziekenhuis zelf en in tegenstelling tot voorgaande keren verliep het deze keer zeer vlot en voorspoedig.
We waren al gauw aan de beurt bij de dokter en omdat hij dacht dat de baby aan de kleine kant was (in tegenstelling tot de vroedvrouw die dacht dat de baby wel 8 pond zou kunnen worden) stuurde hij ons door naar "boven" voor een echo. Daar aangekomen waren we ook al gelijk aan de beurt en daar bleek dat de baby weliswaar niet heel groot is (ongeveer 6 pond) maar dat alle maten wel acceptabel en geen reden tot zorg zijn. Gelukkig maar...
De echo was heel mooi maar omdat Jennifer al wat vruchtwater verloren heeft kon je het niet heel helder zien. We hebben ook een aantal afdrukken mee gekregen en een daarvan kun je bij dit bericht zien. Zoals je ziet is het prettig en lekker warm daarbinnen getuige de duim die opgestoken wordt naar iedereen(aan de linkerkant van de foto, goed kijken). Dit gebaar geeft toch wel aan dat het goed zit en volgens ons is dit een teken dat junior het nog wel naar de zin heeft daar en nog wel even blijft! We zullen zien...
Als het goed is zal hij/zij deze week en anders volgende week aanstalte maken om naar buiten te komen. Tot dan is het hier afwachten, in ieder zijn we goed voorbereid en van ons mag het nu wel gebeuren.
Groeten,
Arjan en Jennifer
09 Augustus 2005 - 17:36
Wolf En Martin:
Moi, wij zijn deze keer de eerste... Ff lezen wat er in het bericht staat. -
09 Augustus 2005 - 17:37
Koetje:
noum, laat maar komen dus!! we wachten rustig af hier in Holland.. succes allebei!! -
09 Augustus 2005 - 17:37
Wolf En Martin:
Beurt schrijf je met EU. Arrjan. -
09 Augustus 2005 - 17:41
Erik:
Is inderdaad overduidelijk een opgestoken duim... -
09 Augustus 2005 - 17:53
Samantha:
Ik kan niet wachten tot mijn kleine NICHTJE er eindelijk is :D -
10 Augustus 2005 - 12:56
Nathan:
Spannend hoor allemaal. Heel veel sterkte en succes als het eenmaal zo ver is! -
10 Augustus 2005 - 15:15
Emiel:
Goed bezig Arjan! hoop dat het allemaal soepel gaat.
PS Wolf en Martin.... beetje jammer -
10 Augustus 2005 - 15:16
Emiel:
Wolf en Martin: zijn jullie een stelletje? -
10 Augustus 2005 - 15:58
Joris:
Mooie duimpje hoor, klein duimpje!! Alvast beterschap arjan bij de bevalling niet flauwvallen he!!! -
11 Augustus 2005 - 18:12
De Buurtjes:
Wanneer worden we 's nachts uit ons bed gebeld? Telefoon is opgeladen en ligt naast ons bed, de tank zit vol en we zijn klaar om in onze kleren te springen als het zover is. Laat de baby dus maar komen...
Groetjes van Jan-Max en Kisten -
12 Augustus 2005 - 14:39
Deborah:
wat spannend!!! hoop echt dat alles goed gaat,heel veel succes! heel veel liefs, deb -
12 Augustus 2005 - 14:59
Samantha:
Het Prinsesje is eindelijk geboren, GEFELICITEERD!! Hoor met de kleine XxXx (K)
En arjan nu ga ik ff snel die scahttige bikini die we zagen voor haar kopen :D -
12 Augustus 2005 - 18:17
Joris:
Gefeliciteerd men met je dochter hoop dat alles goed gegaan is en dat ze kerngezond is -
12 Augustus 2005 - 18:45
Stephan,Sharon En Jason:
hallo mama en papa.
gefeliciteerd met jullie dochter.
veel geluk en succes met de kleine.
doeiiiiiiiii van Stephan, sharon en jason -
12 Augustus 2005 - 19:14
Rinus,Martha,Lionel En Whitney:
Hoi Arjan en Jennifer
Van Harte Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Geniet er maar van en tot ziens. -
12 Augustus 2005 - 20:42
Monique, Marlon En Isa:
Van harte gefeliciteerd met jullie DOCHTER!!! Veel liefs, we bellen gauw! -
12 Augustus 2005 - 20:45
Jan En Joke:
Van harte gefeliceteerd met de geboorte van jullie dochter.
Mooie naam hebben we begrepen van Martin. -
12 Augustus 2005 - 20:49
Jan En Joke:
Uiteraard moet het zijn gefeliciteerd. Maar ach het gaat om de felicitatie niet waar en hoe we het ook schrijven is eigenlijk niet belangrijk.