Pufles en de Kinderwagen
Door: Arjan
11 Juli 2005 | Ierland, Dublin
Na, samen met alle andere mannen, bekomen te zijn van de schrik werden er nog een aantal dingen uitgelegd over de verschillende pijnstillers die vrouwen kunnen nemen tijdens de bevalling. Daarna zat het eerste gedeelte erop.
Toen was het de beurt aan de fysiotherapheute (toch?) die een aantal dingen ging uitleggen over de houding van de rug, ademhaling enz. Toen ze de vioolmuziek, matjes en kussens tevoorschijn haalde vonden ik en de andere mannen het hoog tijd om maar even te kijken hoe de situatie er buiten inmiddels voorstond.
Toen jennifer na een half uurtje weer geheel relaxed naar buiten kwam gingen we maar weer naar het zonnige Tallaght-fornia. Aangezien we toch wat tijd over hadden vonden we het een mooie gelegenheid om onze multi-functionele kinderwagen maar eens even te testen. (zie foto's)
Volgende week maandag is de volgende pufles en volgende week woensdag moeten we weer naar de huisarts. Na die twee bezoeken zal ik opnieuw verslag uitbrengen.
Tot dan en groeten uit een zonnig Dublin,
Arjan en Jennifer
P.S Op speciaal verzoek van oma Irene een nieuwe pasfoto. En Pino, bedankt voor de foto's ahum...
11 Juli 2005 - 18:03
Erik:
whahaha, arme jongelui. zukse avonturen beleef je nog niet in de bushbush -
11 Juli 2005 - 20:43
Pap En Mam:
Je hebt hem goed in elkaar gekregen.( de kinderwagen)
Heel goed gedaan! -
12 Juli 2005 - 08:23
Tieke:
hoi alles goed hier wel. leuk man ik heb de fotos gezien. leuke kinderwagen. -
12 Juli 2005 - 09:53
Henk Van Den Dobben:
Hahaha prachtige foto's Harms... -
12 Juli 2005 - 10:54
Ina,:
't gaat er steeds beter uitzien. Lieve groet van uit HGK -
12 Juli 2005 - 12:46
Deborah:
wat een mooie buik krijgt jennifer!ben blij dat jullie nog genoeg tijd hebben om te oefenen met die kinderwagen...!
x deb -
12 Juli 2005 - 13:53
Paramaribo:
mooi wagentje molly! zit er ook turbo-boost op? -
12 Juli 2005 - 18:06
Koetje:
echt hele mooie kinderwagen, wij moeten het doen met een omgebouwde fiets... nee grapje, maar ik (wij) wensen jullie allebei veel succes en geniet van je kind!! groeten ui Groningen. Ronald, Jessica en Ramon.. -
12 Juli 2005 - 20:13
Henk:
ach Koetje ga jij nou maar eens normaal keepen bij blauw geel vent -
13 Juli 2005 - 06:52
Emiel:
ziet er goed uit arjan, bent er al helemaal klaar voor zo te zien. Wanneer volgen de beschuiten? -
13 Juli 2005 - 10:32
Pinjow:
mooi stukje Molly! zal je niet meer lastig vallen met foto's. -
13 Juli 2005 - 11:47
Irene:
het zijn echt hele mooie foto's en je pasfoto ook en dat andere staat je heel goed Arjan -
13 Juli 2005 - 13:50
Erik:
wat een leuke foto's arjan -
13 Juli 2005 - 15:20
Robin:
Ze dachten toch niet dat jij degene was die zwanger was Harms? hehehe
toffe pics mang! -
14 Juli 2005 - 12:39
Jur:
wat een avonturen
leuk meelezen! -
14 Juli 2005 - 13:42
Wolf:
Puff daddy...
Heb jij nou ook moeten meepuffen, of liet je Jen op dat punt in de steek? -
14 Juli 2005 - 18:26
Samantha:
Jenny je buik is mooi groot geworden! en het is echt een leuke kinderwagen. Ik hoop jullie snel weer op te kunnen zoeken. Kisss! -
14 Juli 2005 - 18:29
Sharon, Steven En Jason:
hele leuke foto's.
ja arjan en jennifer het word steeds spannender.
ik hoop dat je erop voorbereid bent.
het komt wel goed./
jenny goed eten en ik spreek jullie gauw. -
14 Juli 2005 - 18:32
Clit:
heheeh harms mooi wark jung leuke foto's ouwe papa -
20 Juli 2005 - 07:14
Rika:
Hey Arjan, leuk hoor. Papa. Ik hoorde het van je vader, die zo trots is!! Gefeliciteerd en Jennifer ook natuurlijk. Kom je je gezinnetje eens voortellen in het Scharlakenhof? Groetjes Rika -
20 Juli 2005 - 12:05
Jaap:
Mooie foto's man. Die kinderwagen mot vast wel wat jaartjes meekunnen ;-)
Groetn uut t altied zonnige Grunn -
21 Juli 2005 - 11:30
Michel (relnicht):
Het zou leuk zijn als er een adres bij stond zodat als het zover is we een felicitatie kaartje kunnen sturen, of is Jennifer Car en Arjan Harms - Pram springs - Tallafornia voldoende? -
21 Juli 2005 - 12:28
Arjan:
Haha, ja is een goed idee...
Arjan en Jennifer
27 Westendgate
Coockstownway
Tallaght, Dublin 24 -
24 Juli 2005 - 09:53
Nathan:
Je moet er wat voor over hebben Arjan! Mooi verhaal weer. Groeten uit een zonnig Pattaya.
P.S. zonder h trouwens... -
24 Juli 2005 - 20:01
Groningsos:
A moi mang, na een moeilijke week met veel zon, zee en zuipen zijn we weer veilig terug in het echte Groningen. -
24 Juli 2005 - 21:00
Strooiu Hoei:
krikri geitjes vind je alleen op Kreta..(dat je het even weet) -
25 Juli 2005 - 19:50
Opa En Oma En Tieke.:
opa en oma hebben hier even de foto's gezien. ze vonden ze heel mooi vooral het uitzicht. hier alles goed we hopen bij jullie ook. groeten ons allemaal. -
26 Juli 2005 - 12:30
Manolo:
He mang er is nog helemaal niets nieuws zoals je net zei...